Tilaajalle

MIKSI TILATA PRO FIDE?

Pro Fide on omalaatuinen bändi suomalaisessa gospelkentässä. Pro Fiden laajassa tuotannossa on musiikkia ja tekstiaiheita moneen makuun, joten kykenemme rakentamaan konsertin hyvin monenlaisille ja ikäisille kuulijaryhmille. Pro Fiden musiikkityyli on popahtavaa melodista rockia progevaikutteilla. Vanhemmasta tuotannosta löytyy myös blues- ja hardrockia. Konserteissa biisien tekstit ja soittajien jutut käsittelevät mm. kristityn elämää, toivoa elämän ahdingoissa, uskoa synnit sovittaneeseen Jeesukseen, kuolemaa ja taivasta.

Konsertoimme ja vierailemme mielellämme mm. kouluissa, rippikoulu- ja muissa tapahtumissa, sekä musisoimme ja puhumme esim. nuortenilloissa ja leireillä. Teemme mielellämme konsertteja myös aikuisemmalle yleisölle.
Bändissämme soittaa mm. nuorisotyönohjaajia ja musaopettajia, joten voimme tarvittaessa myös pitää Raamattuopetuksia tai bändipajoja.

Keikkailemme viisihenkisenä orkesterina kahden teknikon kanssa sekä pienempinä kokoonpanoina, triona ja duona. Bändin voi tilata soittamaan ison rock-konsertin tai esimerkiksi pienempiin tiloihin sopivan akustisemman konsertin.

ONNISTUNEEN KONSERTIN MAHDOLLISTAMISEKSI

Halutessasi voimme postittaa julisteita. Tulostuskelpoisen A3 julistemateriaalin voit ladata tältä sivulta. Promootiokuvia voit käyttää konserttimme / vierailumme mainostamiseen internetissä tai lehdissä. Pyydettäessä annamme myös neuvoja ja apua mainostusasioissa. Tutustuthan myös konserttijärjestelyoppaaseen, josta saat nopeasti käsityksen tärkeistä asioista konserttia järjestäessäsi.

FORCE MAJEURE -tilanteet

Sairastapaukset, onnettomuudet sekä auto-rikot ovat aina mahdollisia. Mikäli Pro Fiden esiintyminen joudutaan äkillisesti peruuttamaan tai yhtye myöhästyy sovitusta aikataulusta, ilmoitetaan asiasta järjestäjälle ensitilassa. Pro Fide ei ole korvausvelvollinen järjestäjälle / kolmannelle osapuolelle esiintymisensä peruuntumisesta.

 

KONSERTTI JÄRJESTELYOPAS


TEKNINEN RAIDER

Mikäli Pro Fide -yhtye konsertoi kolmannen osapuolen järjestämällä ääni-/valokalustolla, huolehdithan lavakarttamme tekniikasta vastaaville henkilöille.


PROMOKUVAT


LADATTAVAT JULISTEET