Tilaajalle

MIKSI PRO FIDE?

”Koska Jeesus on Herra ja musa on parasta!”

Pro Fide soittaa popahtavaa melodista rockia. Biisien tekstit käsittelevät mm. kristityn elämää, toivoa elämän ahdingoissa, uskoa synnit sovittaneeseen Jeesukseen ja hyvän Jumalan huolenpitoa.

Keikkailemme ja vierailemme mielellämme mm. nuortenilloissa, tapahtumissa, isoskoulutuksissa ja leireillä. Liikumme yleensä viisihenkisenä bändinä kahden teknikon kanssa, sekä pienempinä kokoonpanoina, triona ja duona. Tuomme mielellämme mukanamme tarvittavan tekniikan, joten tilaajalle ei jää huolta siitä. Meiltä luonnistuu niin jumppasalin rock-konsertit, kuin myös akustiset ”sohvakonsertit” nuortenilloissa.


ONNISTUNEEN KONSERTIN MAHDOLLISTAMISEKSI

Halutessasi voimme postittaa julisteita. Tulostuskelpoisen A3 julistemateriaalin voit ladata tältä sivulta. Promootiokuvia voit käyttää konserttimme / vierailumme mainostamiseen internetissä tai lehdissä. Pyydettäessä annamme myös neuvoja ja apua mainostusasioissa. Tutustuthan myös konserttijärjestelyoppaaseen, josta saat nopeasti käsityksen tärkeistä asioista konserttia järjestäessäsi.


FORCE MAJEURE -tilanteet

Sairastapaukset, onnettomuudet, sekä auto-rikot ovat aina mahdollisia. Mikäli Pro Fiden esiintyminen joudutaan äkillisesti peruuttamaan tai yhtye myöhästyy sovitusta aikataulusta, ilmoitetaan asiasta järjestäjälle ensitilassa. Pro Fide ei ole korvausvelvollinen järjestäjälle / kolmannelle osapuolelle esiintymisensä peruuntumisesta.

 

KONSERTTI JÄRJESTELYOPAS


TEKNINEN RAIDER

Mikäli Pro Fide -yhtye konsertoi kolmannen osapuolen järjestämällä ääni-/valokalustolla, huolehdithan lavakarttamme tekniikasta vastaaville henkilöille.


PROMOKUVAT


LADATTAVAT JULISTEET