Tilaajalle

MIKSI PRO FIDE?

Koska Jeesus on Herra ja musa on parasta!

Soitamme melodista poprockia rukoillen, että tekemisestämme välittyy kuulijoille aitoa evankeliumin iloa. Biisien tekstit käsittelevät mm. toivoa, iloa, Jumalan huolenpitoa ja uskoa synnit sovittaneeseen Jeesukseen Kristukseen.

Keikkailemme ja vierailemme mielellämme mm. tapahtumissa, nuortenilloissa, isoskoulutuksissa, leireillä ja kouluissa. Liikumme yleensä viisihenkisenä bändinä yhden/kahden teknikon kanssa. Tuomme mielellämme mukanamme tarvittavan tekniikan, joten tilaajalle ei jää huolta siitä. Meiltä luonnistuu niin rock-konsertit jumppasalissa, kuin myös akustiset “sohvakonsertit” nuortenilloissa. Bändissämme on useampia nuorisotyönohjaajia ja musiikinopettajia ja toteutamme mielellämme myös vaikka kokonaisen nuortenillan.

Toiveemme on, että jokainen keikallamme ollessaan voisi

  • nauttia mukavasta musiikkikokemuksesta.
  • kokea iloa ja rohkaisua.
  • kuulla, miksi Jeesus on meille Herra.
  • saada näkökulmia, miksi uskovien yhteys ja seurakunta on hyvä juttu.

ONNISTUNEEN KONSERTIN MAHDOLLISTAMISEKSI

Konserttia paikkakunnallenne järjestäessämme toivomme avointa yhteyttä rukouksen ja käytännön asioiden sopimisen merkeissä.
Sivuiltamme löydät kuvamateriaalia ja tulostuskelpoisen A3 julisteen promootiokäyttöön. Halutessasi voimme postittaa myös valmiita julisteita. Promootiokuvamateriaalia voit käyttää konserttimme / vierailumme mainostamiseen internetissä ja somessa. Halutessasi annamme mielellämme myös apua mainostusasioissa ja pidämme esillä omissa kanavissamme tapahtumaa/tilaisuutta, johon olemme tulossa. Tutustuthan myös konserttijärjestelyoppaaseemme, josta saat nopeasti käsityksen hyviksi toteamiimme näkökulmiin konserttien/vierailujen järjestämisessä.


FORCE MAJEURE -tilanteet

Sairastapaukset, onnettomuudet, sekä auto-rikot ovat aina mahdollisia. Mikäli Pro Fiden esiintyminen joudutaan äkillisesti peruuttamaan tai yhtye myöhästyy sovitusta aikataulusta, ilmoitetaan asiasta järjestäjälle ensitilassa. Pro Fide ei ole korvausvelvollinen järjestäjälle / kolmannelle osapuolelle esiintymisensä peruuntumisesta.

 

KONSERTTI JÄRJESTELYOPAS


TEKNINEN RAIDER

Mikäli Pro Fide -yhtye konsertoi kolmannen osapuolen järjestämällä ääni-/valokalustolla, huolehdithan lavakarttamme tekniikasta vastaaville henkilöille.


PROMOKUVAT