Media

PRO FIDE – Uskon puolesta

Pro Fide on Kauniaisista ponnistava viiden miehen yhtye, jonka jäseniä yhdistää halu soittaa rockia fiiliksellä, taidolla ja uskon puolesta, sekä Jeesus Kristus, jonka tuntemisen kautta löytyy todellinen elämä ja toivo.

Alun perin bändi syntyi jo vuonna 1966, koska silloinkin kristityt nuoret miehet halusivat soittaa rockia, jossa on hyvä sanoma. Kukaan nykyisistä soittajista ei ollut vielä nähnyt päivänvaloa alkuperäisen yhtyeen aloittaessa, mutta sama palo musan tekemiseen ja työhön uskon puolesta jatkuu edelleen. Vaikka bändin nimi on säilynyt samana, Pro Fide on syntynyt useamman kerran uudestaan. Nyt uuden levyn myötä kuullaan taas tuoretta musaa raikkaalla meiningillä!

Pro Fiden musiikkityyli on popahtavaa melodista rockia progevaikutteilla ja biisit kertovat kristityn elämästä ja uskon peruskysymyksistä.

 

PRO FIDE

Ossi Mäki-Reini – laulu ja kitara

Markus Ikonen – kitara ja taustalaulu

Petri Repo – basso ja taustalaulu

Tuomo Komonen – koskettimet ja taustalaulu

Jarkko Ikonen – rummut

 

Matti Punkeri / Eero Rautio – äänentoisto

Eeli Harju – valotekniikka

 

Pro Fide keikkailee mm. seurakunnissa, kouluissa ja varuskunnissa. Myös akustisesti ja duona sekä triona. Pro Fide on osa Suomen Raamattuopiston Säätiön (SROS) nuorisotyötä. SROS on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piirissä toimiva riippumaton sisälähetysjärjestö.

 

Markus Ikonen

040 7252782

info@profide.net

www.profide.net