Pro Fide -tarinat

PRO FIDE – USKON PUOLESTA JO 50 VUOTTA!

Vuonna 1966 viisi nuorta miestä, joista nuorin oli vasta 13-vuotias, päätti lähteä kertomaan evankeliumia musiikin keinoin. Kitarayhtyeen nimeksi annettiin Pro Fide, ja loppu onkin suomalaisen gospelmusiikin historiaa. Musiikkityyli, soittajat ja soittimet ovat vaihtuneet moneen kertaan matkan varrella, mutta syy bändin olemassaoloon on edelleen sama.

Juhlavuoden aikana bändi julkaisee uuden levyn ja kiertää syksyllä Suomea juhlakiertueen merkeissä, joka huipentuu konserttiin Helsingin Savoy-teatterissa 4.12. Mukana kiertueella ja Savoyn konsertissa on nykyisen kokoonpanon lisäksi vierailijoita menneiltä vuosilta, ja levyjen lisäksi myynnissä on mm. legendaarisia Jeesus on Herra -paitoja.

Millaisia muistoja sinulla on Pro Fidestä? Onko sinulla tallessa vanhoja kuvia tai onko mieleesi jäänyt joku konsertti, merkittävä biisi, puhe tai hauska tapahtuma bändiin liittyen? Keräämme tämän kevään aikana tarinoita yhtyeen 50-vuotisen matkan varrelta juhlakonsertteja ja nettisivuja varten, ja osa tarinoista pääsee mukaan juhlavuoden aikana koottavaan historiikkiin.

Lähetä tarinasi meille 30.6. mennessä!

info@profide.net

Arvomme kaikkien tarinoita lähettäneiden kesken tuotepalkintoja.

info@profide.net

Suomen Raamattuopiston nuorisotyö / Pro Fide
PL 15
02701 Kauniainen